Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
02
Creație Publicitară

Elaborăm și desfășurăm Strategii și Campanii de publicitate

Hey, scriem

CREAȚIE PUBLICITARĂ: CONTENT ȘI COPYWRITE

La KernelStudio, conturăm texte care îți cresc prezența online și îți stabilesc autoritatea în domeniul tău. Conținutul este un factor decisiv în creșterea gradului de conștientizare a brand-ului și convingerea unei persoane sau a unui grup de persoane de a lua o anumită decizie în ceea ce privește produsul tău. Pentru a te diferenția de concurență, conținutul trebuie să îndeplinească coordonatele originalitate și creativitate, adaptate nevoilor tale. În același timp, crearea de conținut de calitate influențează pozitiv și partea de SEO, ceea ce este traductibil prin atragerea de mai mulți utilizatori, un conținut bine structurat, verificat, optim pentru indexare și cu impact pentru cititorii tăi.

Ai nevoie de content și copywrite pentru viitorul site de prezentare sau magazin online? Modelat de preferințele tale și adaptat necesităților tale, noi te putem ajuta cu creare de conținut. Povestea, metatitlul, dimensiunea idelală a unui text, structurarea textului, folosirea link-urilor în text, frecvența cu care se scrie /  postează, modul de exprimare și lungimea frazelor, o minimă cunoaștere a publicului căruia îi este adresat textul nu sunt decât câteva aspecte esențiale în obținerea unei poziții autoritare în domeniul tău.

Ești în căutarea unui text de dimensiuni mici, însă valoros și cu impact asupra vizitatorilor? Apelează la specialiști ai cuvintelor care vând. Într-o lume în care online-ul evoluează cu o atât de mare rapiditate, textul de calitate rămâne un pion esențial în advertising-ul online. Prin intermediul contribuției noastre vei ajunge nu doar să îți crești rata de conversie, ci și să te diferențiezi de restul pieței concurente.