Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
02
Design Grafic

Elaborăm design grafic, publicitar și identități vizuale

Hey, desenăm!

CREAȚIE PUBLICITARĂ: DESIGN GRAFIC

Design Grafic: Design și grafică dedicate pentru orice suport online. Realizăm creații grafice pentru postări social media, Facebook și Instagram. Design și identitate de brand, precum și logo design. Mesajele pe care le transmit imaginile sunt extrem de importante pentru clienți. Designul realizat de noi este unitar și în concordanță cu obiectivele de marketing. Astfel, realizăm grafică integrată pentru comunicarea eficientă a promoțiilor, serviciilor și produselor.

Realizăm machete layout pentru proiecte de web design, teme dedicate pentru wordpress, woocommerce sau magento. De asemenea, printre serviciile noastre de design și grafică se numără și fotografia de produs. Fotografiile de produs pentru magazinele online constituie unul dintre principalele elemente care influențează rata de conversie. Noi realizăm fotografii de produs și asigurăm editarea și crearea designului acestora, astfel încât magazinul tău să fie atrăgător pentru clienți. Cu imagini bune și aliniate întregului design al site-ului, rata de conversie se va îmbunătăți considerabil.

Fotografie de produse și prelucrarea acestora, bannere promoționale, aliniere grafică a campaniilor vizuale, vizualuri grafice pentru Facebook și Instagram, materiale grafice pentru web design, layout pentru landing page.

Machete grafice pentru site-uri de prezentare, layouturi perfect adaptabile la orice platformă, inclusiv teme pentru wordpress. Grafica pentru web design presupune o calibrare a efectelor de imagine dorite cu codurile html implementate. Alege să te diferențiezi printr-un design unic.