Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
07
Optimizare SEO

Oferim servicii de optimizare SEO a paginilor unui website

Hey, desenăm!

OPTIMIZARE SEO

Oferim servicii de optimizare SEO a paginilor unui website, a paginilor de produs pentru magazinele online, a pozelor și a textelor. Scopul final este ca motoarele de căutare să afișeze website-ul tău printre primele, în urma căutărilor organice.

Analiză și audit site – Dacă vrei să afli unde te situezi din punct de vedere al indexării sau cauți metode prin care să obții mai mult trafic organic, website-ul tău are nevoie de audit.

Acest proces include analiza elementelor structurale, analiza tehnică a website-ului și analiza de conținut. În cadrul aceluiași proces sunt identificate și link-urile externe în care website-ul este menționat.

Analiză SEO a website-ului presupune identificarea de soluții pentru îmbunătățirea rezultatelor obținute în urma auditului. Astfel, la sfârșitul auditării, oferim sugestii și propuneri pentru optimizare. Acestea nu se fac doar o dată, la începutul unui proiect, ci se realizează constant (de obicei, o dată la 3 luni), pentru a urmări evoluția și pentru a realiza ajustările necesare.