Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
how to get started

Few Simple Steps
for Successful Business

arrow
01
Project Introduction

We’re a team of non-cynics who truly care for our work and for each other.

arrow
02
process2
Research & Concept

We’re a team of non-cynics who truly care for our work and for each other.

03
process3
Project Termination

We’re a team of non-cynics who truly care for our work and for each other.

CONTENT ȘI COPYWRITE

La KernelStudio, conturăm texte care îți cresc prezența online și îți stabilesc autoritatea în domeniul tău. Conținutul este un factor decisiv în creșterea gradului de conștientizare a brand-ului și convingerea unei persoane sau a unui grup de persoane de a lua o anumită decizie în ceea ce privește produsul tău. Pentru a te diferenția de concurență, conținutul trebuie să îndeplinească coordonatele originalitate și creativitate, adaptate nevoilor tale. În același timp, crearea de conținut de calitate influențează pozitiv și partea de SEO, ceea ce este traductibil prin atragerea de mai mulți utilizatori, un conținut bine structurat, verificat, optim pentru indexare și cu impact pentru cititorii tăi.

Ai nevoie de content și copywrite pentru viitorul site de prezentare sau magazin online? Modelat de preferințele tale și adaptat necesităților tale, noi te putem ajuta cu creare de conținut. Povestea, metatitlul, dimensiunea idelală a unui text, structurarea textului, folosirea link-urilor în text, frecvența cu care se scrie /  postează, modul de exprimare și lungimea frazelor, o minimă cunoaștere a publicului căruia îi este adresat textul nu sunt decât câteva aspecte esențiale în obținerea unei poziții autoritare în domeniul tău.

Ești în căutarea unui text de dimensiuni mici, însă valoros și cu impact asupra vizitatorilor? Apelează la specialiști ai cuvintelor care vând. Într-o lume în care online-ul evoluează cu o atât de mare rapiditate, textul de calitate rămâne un pion esențial în advertising-ul online. Prin intermediul contribuției noastre vei ajunge nu doar să îți crești rata de conversie, ci și să te diferențiezi de restul pieței concurente.

SERVICII MARKETING VIDEO

Serviciile video de marketing sunt mai mult decât ceea ce par. Ele reprezintă cel mai modern mod de promovare a conținutului. Toate platformele de social media au implementat streamingul video în sistemele lor. Odată cu adoptarea și încurajarea materialelor video în social media, toate platformele online au urmat trendul. Reclamele video sunt întâlnite în acest moment pe aproape orice site.

Vrei să oferi clienților tăi o experiență completă de shopping? Prezentarea video pentru produse este soluția perfectă. O expunere detaliată a produselor, dintr-o perspectivă 360 de grade. Intenția de cumpărare transformată în acțiune de cumpărare este ținta oricărei prezentări de produs. Iar prezentarea video a produselor este mișcarea inteligentă care crește rata de conversie.

Vrei să comunici multă informație relevantă despre produsele sau serviciile tale? Atunci un blog pe site-ul tău este soluția. Conținutul video pe blog are menirea de a comprima informația și de a o servi vizitatorilor într-o manieră relaxată. Astfel, penetrabilitatea informației va crește numărul vizitatorilor informați despre produse și servicii.

Totuși, reține că video marketingul nu este îndeajuns. Pentru a maximiza potențialul său este nevoie de servicii profesionale de video marketing. De la concept și strategie la implementare, editare și montare video, putem crea conținut video personalizat afacerii tale. Realizăm mini-spoturi video de 10 secunde până la 30 de secunde, care rulează în campaniile tale și atrag clienți în cel mai organic mod posibil. În ultimul an, cele mai scăzute costuri de promovare au fost înregistrate de materialele video. Totuși, acestea reprezintă viitorul în advertising online. Așa că alege cea mai potrivită mișcare pentru tine și afacerea ta!

Dacă nu ești pregătit pentru video încă, ne lăudăm cu același standard de modus operandi și în ceea ce privește serviciile de grafică. Designul grafic este cea mai pregnantă dimensiune a marketingului digital. Această formă modernă de promovare conturează identitatea profilului publicitar al fiecărei afaceri. De asemenea, acționează ca o componentă-cheie pentru a crește gradul de conștientizare și familiarizare cu brandul și a influența acțiunea clientului. Până nu demult, mulți antreprenori nu reușeau să înțeleagă importanța designului grafic. Însă astăzi manifestă un interes major, întrucât cele două industrii sunt inseparabile.

DESIGN GRAFIC

Design și grafică dedicate pentru orice suport online. Realizăm creații grafice pentru postări social media, Facebook și Instagram. Design și identitate de brand, precum și logo design. Mesajele pe care le transmit imaginile sunt extrem de importante pentru clienți. Designul realizat de noi este unitar și în concordanță cu obiectivele de marketing. Astfel, realizăm grafică integrată pentru comunicarea eficientă a promoțiilor, serviciilor și produselor.

Realizăm machete layout pentru proiecte de web design, teme dedicate pentru wordpress, woocommerce sau magento. De asemenea, printre serviciile noastre de design și grafică se numără și fotografia de produs. Fotografiile de produs pentru magazinele online constituie unul dintre principalele elemente care influențează rata de conversie. Noi realizăm fotografii de produs și asigurăm editarea și crearea designului acestora, astfel încât magazinul tău să fie atrăgător pentru clienți. Cu imagini bune și aliniate întregului design al site-ului, rata de conversie se va îmbunătăți considerabil.

Fotografie de produse și prelucrarea acestora, bannere promoționale, aliniere grafică a campaniilor vizuale, vizualuri grafice pentru Facebook și Instagram, materiale grafice pentru web design, layout pentru landing page.

Machete grafice pentru site-uri de prezentare, layouturi perfect adaptabile la orice platformă, inclusiv teme pentru wordpress. Grafica pentru web design presupune o calibrare a efectelor de imagine dorite cu codurile html implementate. Alege să te diferențiezi printr-un design unic.

SERVICII WEB DESIGN

Web design este mai mult decât un serviciu oferit de agenție. Web design înseamnă imaginea clienților noștri, posibilitatea de vânzare și creștere a afacerii lor, universul de dezvoltare și prezentare. Prin web design înțelegem un cumul de servicii și de nevoi pe care le îndeplinim. Realizarea unui site de prezentare sau a unui magazin online implică o serie de elemente ghidate și unite spre performanță. De aceea, orice site realizat de KernelStudio parcurge niște etape bine stabilite printr-o strategie coerentă, pe care o dezvoltăm împreună cu voi. Cât costă un site? Aceasta este întrebarea de un milion de puncte!  Noi putem să vă spunem că un site poate fi gratis sau poate costa câteva mii sau zeci de mii de euro. În funcție de tipul afacerii voastre, de modul de lucru, de tipul de produse sau servicii, de promovarea și performanțele pe care vi le doriți se poate stabili și un cost.

Iar pentru că suntem o agenție creativă și și serioasă, la fel tratăm toate proiectele care decid să ne calce pragul. Pentru noi nu contează dacă aveți o afacere cu 5-60 de angajați, dacă sunteți singurul angajat al societății sau dacă reprezentați o companie multinațională. Serviciile de web design sunt la fel de serios și transparent expuse pentru orice tipologie de afacere. Ne dorim performanța și creșterea clienților noștri, așa că vom face mereu tot ceea ce ne stă în putință pentru a livra cele mai corecte și reale prețuri pentru serviciile oferite.

Cu ușa deschisă și încrederea că vom reuși împreună, vă invităm să discutăm despre proiectele voastre! Așa că vă invităm la o cafea ca să vă împărtășim din experiența noastră și să găsim cea mai bună soluție pentru voi. Prima cafea o dăm noi!  Sună-ne! 

PROMOVARE ONLINE: SOCIAL MEDIA

Indiferent dacă este un magazin online, un site de prezentare, un blog sau un serviciu online, afacerea ta trebuie să aibă parte de promovare pe Facebook, Instagram, Google.

Peste 5 milioane de utilizatori activi pe Facebook în fiecare zi, asta îți oferă Facebook în România. În total sunt peste 9 milioane de conturi înregistrate, cu alte cuvinte aproape fiecare român care utilizează internetul are și un cont de Facebook, diferența fiind reprezentată de faptul că oamenii care nu își verifică contul zilnic.

Mai mult de jumătate cumpără sau au cumpărat după ce au văzut o reclamă pe Facebook.

Campaniile Facebook pot întregi peisajul de promovare a afacerii voastre și cum nu mai este un serviciu gratuit, trebuie găsite exact căile pentru a ajunge cât mai ușor la publicul țintă al produselor comercializate.

ORGANIZĂM EVENIMENTE!

KernelStudio este compania care își asumă organizarea evenimentelor de orice tip și orice amploare – de la idee, până la regie complexă, structurare detaliată, asigurare tehnică, decor și logistică, produse media și PR, toate încununate de o desfășurare armonioasă și profesionistă. Portofoliul de servicii al companiei include însă mult mai multe poziții care, cu siguranță, vă vor trezi curiozitatea, oferind soluții pentru fiecare domeniu de activitate și răspuns pentru multe necesități.

Suntem unica companie din Moldova care întreține propriile echipe de regie, propriul parc de echipament tehnic, specialiști tehnici și ingineri, propriul departament de marketing și o întreagă structură pentru producție video.

choose your plan

Flexible Pricing Plans

We have experience working with large and small businesses and are ready to
develop a targeted strategy and plan that’s just right for you.
Standard
Standard

$ 69.99

Monthly Package

 • Social Media Marketing
 • 2.100 Keywords
 • One Way Link Building
 • 5 Free Optimization
 • 3 Press Releases
Economy
Economy

$ 79.99

Monthly Package

 • Social Media Marketing
 • 3.100 Keywords
 • One Way Link Building
 • 10 Free Optimization
 • 5 Press Releases
Executive
Executive

$ 89.99

Monthly Package

 • Social Media Marketing
 • 5.100 Keywords
 • One Way Link Building
 • 15 Free Optimization
 • 10 Press Releases