Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
08
Producere video

Producem video, animații, videoclipuri muzicale, sporturi publicitare

Hey, Filmăm!

Servicii Marketing Video

Serviciile video de marketing sunt mai mult decât ceea ce par. Ele reprezintă cel mai modern mod de promovare a conținutului. Toate platformele de social media au implementat streamingul video în sistemele lor. Odată cu adoptarea și încurajarea materialelor video în social media, toate platformele online au urmat trendul. Reclamele video sunt întâlnite în acest moment pe aproape orice site.

Vrei să oferi clienților tăi o experiență completă de shopping? Prezentarea video pentru produse este soluția perfectă. O expunere detaliată a produselor, dintr-o perspectivă 360 de grade. Intenția de cumpărare transformată în acțiune de cumpărare este ținta oricărei prezentări de produs. Iar prezentarea video a produselor este mișcarea inteligentă care crește rata de conversie.

Vrei să comunici multă informație relevantă despre produsele sau serviciile tale? Atunci un blog pe site-ul tău este soluția. Conținutul video pe blog are menirea de a comprima informația și de a o servi vizitatorilor într-o manieră relaxată. Astfel, penetrabilitatea informației va crește numărul vizitatorilor informați despre produse și servicii.

Totuși, reține că video marketingul nu este îndeajuns. Pentru a maximiza potențialul său este nevoie de servicii profesionale de video marketing. De la concept și strategie la implementare, editare și montare video, putem crea conținut video personalizat afacerii tale. Realizăm mini-spoturi video de 10 secunde până la 30 de secunde, care rulează în campaniile tale și atrag clienți în cel mai organic mod posibil. În ultimul an, cele mai scăzute costuri de promovare au fost înregistrate de materialele video. Totuși, acestea reprezintă viitorul în advertising online. Așa că alege cea mai potrivită mișcare pentru tine și afacerea ta!

Dacă nu ești pregătit pentru video încă, ne lăudăm cu același standard de modus operandi și în ceea ce privește serviciile de grafică. Designul grafic este cea mai pregnantă dimensiune a marketingului digital. Această formă modernă de promovare conturează identitatea profilului publicitar al fiecărei afaceri. De asemenea, acționează ca o componentă-cheie pentru a crește gradul de conștientizare și familiarizare cu brandul și a influența acțiunea clientului. Până nu demult, mulți antreprenori nu reușeau să înțeleagă importanța designului grafic. Însă astăzi manifestă un interes major, întrucât cele două industrii sunt inseparabile.