Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
02
Web Design

Elaborăm web design pentru site-uri

Hey, scriem cod!

SERVICII WEB DESIGN

Web design este mai mult decât un serviciu oferit de agenție. Web design înseamnă imaginea clienților noștri, posibilitatea de vânzare și creștere a afacerii lor, universul de dezvoltare și prezentare. Prin web design înțelegem un cumul de servicii și de nevoi pe care le îndeplinim. Realizarea unui site de prezentare sau a unui magazin online implică o serie de elemente ghidate și unite spre performanță. De aceea, orice site realizat de KernelStudio parcurge niște etape bine stabilite printr-o strategie coerentă, pe care o dezvoltăm împreună cu voi. Cât costă un site? Aceasta este întrebarea de un milion de puncte!  Noi putem să vă spunem că un site poate fi gratis sau poate costa câteva mii sau zeci de mii de euro. În funcție de tipul afacerii voastre, de modul de lucru, de tipul de produse sau servicii, de promovarea și performanțele pe care vi le doriți se poate stabili și un cost.

Iar pentru că suntem o agenție creativă și și serioasă, la fel tratăm toate proiectele care decid să ne calce pragul. Pentru noi nu contează dacă aveți o afacere cu 5-60 de angajați, dacă sunteți singurul angajat al societății sau dacă reprezentați o companie multinațională. Serviciile de web design sunt la fel de serios și transparent expuse pentru orice tipologie de afacere. Ne dorim performanța și creșterea clienților noștri, așa că vom face mereu tot ceea ce ne stă în putință pentru a livra cele mai corecte și reale prețuri pentru serviciile oferite.

Cu ușa deschisă și încrederea că vom reuși împreună, vă invităm să discutăm despre proiectele voastre! Așa că vă invităm la o cafea ca să vă împărtășim din experiența noastră și să găsim cea mai bună soluție pentru voi. Prima cafea o dăm noi!  Sună-ne!